Guidebeskrivning

visita-guidelogga-mindre

DSC_0539Namn: Ann-Sofie Bernhardsson
Mail: annsofie.bernhardsson@gmail.com
Adress: Ängsvägen 13, 474 70  MOLLÖSUND
Telefon: 0304-21469, 0705-721469
Auktoriserad för: Lokalguide i Mollösund
Tillgänglighet: Deltid
Språk:  flagga_svensk Svenska   flagga_engelsk Engelska
Presentation: Jag är född och uppvuxen på Mollösund och mina förfäder har tillhört fiskebefolkningen här i många generationer. Min man är yrkesfiskare, också han med djupa rötter i Mollösund. Jag är auktoriserad lokalguide genom Bohusläns guider och jag har många års erfarenhet som guide på Mollösund och erbjuder bl a historiska vandringar i samhället, guidad promenad längs Gatan, en tur runt hamnen eller enklare klättring upp till Fiskarhustrun på berget. På Mollösund finns flera speciella museer att besöka. Du får veta hur det gick till när långan fiskades långt ute i Atlanten för att till slut bli lutfisk på våra julbord. Du kan dessutom besöka en gammal speceri- och diversehandel med varulagret kvar från 1960-talet.

Jag hjälper dig att skräddarsy upplägg för konferenser och grupper med boende och mat, allt för att du ska få ut det bästa under din vistelse.

 

 Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider