cykel3-A

Upplev Södra Bohuslän på cykelsadeln!

Under sommaren 2017 erbjuder Bohusläns Guider två unika cykelguidningar  – en på Tjörn och en i Kungälv. Häng med på en både spännande och minnesrik cykeltur i lagom takt.

Kungälv

Vi cyklar genom Kungälvs äldre delar och fortsätter längs natursköna Nordre älv där vi besöker Klosterkullen och Ytterby gamla kyrka. På hemvägen besöker vi Västra Portens utgrävningar och Tjuvholmen. Turen avslutas på Fästningsholmen och tar totalt 2 – 2,5 timmar.

Tillfällen:  Lördagen 17/6 kl 11:00 .
Cykelsträcka: ca 17km
Kostnad: 150 kronor. Kontant betalning eller via Swish innan start till guiden
Bokning: 0738-29 55 09 eller kungalvsguide@gmail.com

 

Tjörn – Kultur på hjul

Kom med på guidad kulturtur på cykel från Skärhamn – till ”Sillens högborg”, Klädesholmen. Vi startar utanför Styckens Bageri Skärhamn och cyklar i lugnt tempo längs kustvägen och gör några strandhugg innan vi når öarna.

Hör om ö livet idag och förr. Väl framme på Klädesholmen gör vi en guidad rundtur på en timme innan avslut vid torget ca 17.00. Valfri återfärd kanske lockar ett havsbad eller en stunds retreat i den unika miljön.

Tillfällen: Tisdagar den 4 juli, 11 juli och 18 juli . Kl.15 00
Cykelsträcka: ca 9 km
Kostnad: 150 SEK/ vuxen. Kontant betalning eller via swish
Info och bokning: 0730-47 28 31 eller lena.aldrin.jansson@telia.com

Bokning för grupper kan ske på annan tid.

 

 

Boka redan idag!
Säkerheten är viktig så vi uppmanar alla att använda hjälm!

 

 

 Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2018-03-12

Copyright 2017 Bohusläns Guider