Filminspelningar på Västkusten

from-altar-2_small

Många miljöer och orter längs den Bohuslänska kusten har skildrats och varit inspelningsplatser för populära filmer, TV-serier, deckare, m fl  och har på senare år blivit efterfrågade besöksmål.

Läs mer på hemsidan Film i Väst

 

 

 

 

 

 
“Saltön” – Skaftö

IMG_2452aSVT:s populära TV-serie Saltön är inne på sin fjärde säsong. Den är inspelad på Skaftö, bl a i Grundsund, Fiskebäckskil och Rågårdsvik. Här har vi samlat filmade intervjuer, Viveca Lärns invigningstal till “Välkommen till Saltön”. Du kan också boka din alldeles egna Saltöguidning!

 

Länk till “Saltön”

 

 

Välkommen att kontakta oss som guidar på “Saltön”/Skaftö:
Regina Cederfeldt skaftoguiden@outlook.com
Kent Holmberg kent@fiskejulle.se eller
Marianne Sandgren-Petersson, marianne.skafto@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Mordvandring i Fjällbacka

Åsa and Ingrid exhibitionFölj med i Fjällbackas kriminaldrottning Camilla Läckbergs litterära fotspår och se romanernas skådeplatser. Upplev det lilla fiskesamhället under en guidad vandring – ”cosy crime walk” – genom Camilla Läckbergs Fjällbacka. Precis som i böckerna får ni möta mordplatser, karaktärer, händelser – fiktion och verklighet – varvat med korta betraktelser, då och nu, från Fjällbacka skärgård – i hjärtat av Bohuslän!

 

Länk till guidad tur

 

Välkommen att kontakta oss som guidar Läckbergs Fjällbacka:

Åsa Cunniff
Karin Olsson

Camilla-plus-Åsa_small Camilla Läckbergs hemsidaOm Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider