Mördande spänning i Läckbergs spår…

camilla-läckbergFölj med i Fjällbackas kriminaldrottning Camilla Läckbergs litterära fotspår och se romanernas skådeplatser med egna ögon. Upplev det lilla fiskesamhället under en 45 minuter lång guidad vandring – ”cosy crime walk” – genom Camilla Läckbergs Fjällbacka. Precis som i böckerna får ni möta mordplatser, karaktärer, händelser – fiktion och verklighet – varvat med korta betraktelser, då och nu, från Fjällbacka skärgård – i hjärtat av Bohuslän!

 

Datum: Lördagar i april, maj, juni, juli, augusti och september.
OBS! Förbokning krävs via e-mail: info@fjallbackainfo.se eller ring Åsa Cunniff 073-02026278
Tid: 14.00
Pris: 150 kr/person
Start: Vi möter upp vid Turistinformationen, Ingrid Bergmans torg  och har bra promenadskor på fötterna och kläder efter väder. Den guidade vandringen går på de små och kuperade, bitvis branta stenlagda gator som karaktäriserar det pittoreska samhället som ligger inkilat mellan havet och Vetteberget. Historiens vingslag är påtagliga.

Hus och händelser från 1600-talet och framåt i ett spännande möte med scener och miljöer från filminspelningarna och böckerna.

Vi avslutar turen där vi började, på Ingrid Bergmans torg.

 

Andra tider efter beställning.

 

Mer information: Åsa Cunniff eller Karin Olsson


Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2018-06-17

Copyright 2017 Bohusläns Guider