Guidebeskrivning

 

visita-guidelogga-mindre

Annika 2017, MASK0443 - kopiaNamn: Annika Mattus Tufvesson
Språk: flagga_svensk Svenska, flagga_engelsk Engelska
Mobil: 073 – 71 71 719
Email: annikamattus@yahoo.se
Kompetens: Auktoriserad guide för hela Bohuslän samt Göteborg
Tillgänglig: Heltid
Specialitet: Hela Bohuslän. Jag gör gärna kombinerade guidningar Marstrand/Kungälv, Öckerööarna och/eller Göteborg under en eller flera dagar.
Presentation: Göteborg och Bohuslän, är så otroligt fint och även intressant historiemässigt. Här finns allt: vacker natur, underbar skärgård, god mat, bra shopping  och spännande historia med allt från hällristningar, vikingarnas maktstrider, till krig med våra grannländer om att regera över Bohuslän. Jag älskar att berätta och visa upp vårt fina “Bästkusten”. Eftersom jag även är auktoriserad Göteborgsguide hjälper jag gärna, vid intresse, till med kombinerade guidningar i Bohuslän och Göteborg. Välkommen att kontakta mig!


Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider