Ångaren Bohuslän 545x220px
Arrangörer – vi samarbetar gärna med er!

I samarbete med företag och olika grupper kan vi ge förslag på och utforma resan i Bohuslän efter önskemål!

Våra guider har gedigen kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi gärna förmedlar till Er och Era bussresenärer och kryssningsgäster.
Vi vet vad som behövs för att en bussresa eller en kusttur i båt skall bli mer givande.

Välkommen att kontakta oss!

logo_300x110pix

Bussresor

Guide Jonshamre klar för uppdraget 300 x224Se våra förslag på resor i Bohuslän, under fliken Besöksmål för ytterligare förslag. Välkommen att kontakta oss – vi utformar resan i Bohusläns utifrån Era önskemål.

 

 

 

 

 

 

Kustturer med båt

Kyrkesund 300 x 224Att i lugna farvatten ta en båttur och från sjösidan få njuta av miljöerna längs kusten är en oslagbar upplevelse! Turen ‘ackompanjeras’ med berättelse om livet i havet och livsbetingelserna längs kustbandet förr till samhällsutvecklingen idag. Välkommen att kontakta oss!

 

 

 

 

Kryssningsanlöp

kryssningsfartygMånga kryssningsfartyg kommer till Göteborg, Marstrand, Lysekil och andra orter längs den Bohuslänska kusten. Våra språkkunninga guider tar väl hand om gästerna och visar den säregna miljön i och omkring  kustsamhällena.  Välkommen att kontakta våra guider!

 

 

Hotell- och konferensanläggningar – aktiviteter för Era gäster

marstrand2En stadspromenad, båttur eller annat inslag  i samband med t ex en konferens är alltid uppskattat. Låt Er inspireras av våra förslag i menyn Besöksmål och välkommen att kontakta oss för fler förslag och upplägg av en ‘Stämningshöjare’.

 

 

<< Till startsidanOm Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider