Guidebeskrivning

visita-guidelogga-mindre

Claudia 219px bredNamn: Claudia Asp
Mail: claudia.asp2@gmail.com
Adress: Tjöstelsröds Gård 2, 459 32 LJUNGSKILE
Telefon: 0522-21304, 073-5518158
Auktoriserad för: Hela Bohuslän
Tillgänglighet: Deltid
Språk: Svenska flagga_svensk Tyska flagga_tysk

Presentation:
Sedan jag flyttade från Hamburg till Bohuslän är jag fascinerad av ljuset och landskapet och den orörda magiska naturen. Jag vill visa Bohuslän genom stadsvandringar eller turer på historiska platser, dagsturer eller flerdagsresor med buss/båt efter dina önskemål. Kuststräckan med fiskesamhällen, fjordar och den enastående skärgården såväl som vildmark med sjöar, vattendrag och älgar väntar dig!

Upplev naturen där havet möter fjället. Upptäck olika färger och den vilda skönheten i naturen. Koppla av i en atmosfär av lugn och det speciella ljuset. Möt den vänliga attityden hos de människor som lärt sig leva med havets otämjbara krafter!

 

<< Tillbaka till våra guiderOm Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider