Julguidning i Uddevalla

Nu är det dags för Gammaldags Jultorg i Uddevalla. Torghandel, häst och vagn klapprar förbi, tomtesånger och julshow – här får du alla julens dofter och känslor. I år blir det även en guidad julvandring. Där berättar guiden Anette Bargel om våra svenska advents- och jultraditioner.  Hör hur adventsljusstaken kom till och hur julgranen kom till Sverige och varför vi äter julskinka, och mycket mer.

Vi rör oss på och kring Kungstorget i centrum och under vandringen får du också höra om gammaldags advents- och jultraditioner i Sverige.

Guidningen ingår i programmet för Gammaldags Jultorg och är gratis för deltagarna. Guidningen passar fint både för vuxna och barn. Varmt välkomna!

Samling: Vid granen på Kungstorget.

Tider:  Lördag 8 dec: Kl. 11.15,  Söndag 9 dec: Kl. 12.00

 

 Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-09-24

Copyright 2019 Bohusläns Guider