Guidning på Gustafsberg, Uddevalla

Gustafsberg_fr_vatten_smGustafsberg är Sveriges äldsta bad- och kurort med anor från 1700-talet. Här har drottningar badat, societeten umgåtts och ungdomar flörtat med varandra. Det hälsobringande källvattnet hade man druckit av långt tidigare. Det var också här som makarna Knape startade Sveriges första internatskola för pojkar och som lever vidare i Gustafsbergssti​ftelsen. Här finns mycket spännande historia och vacker arkitektur.

Boka en guidning tillsammans med oss Bohuslänguider och få en mer innehållsrik och rolig upplevelse.

 

Fakta: En timmes guidning på svenska

 

Start: Gustafsberg, Uddevalla, Sverige (karta), utanför vandrarhemmet nere vid vattnet.

 

Datum: 8 juli, 15 juli, 29 juli och 5 augusti.

 

Att delta: Förköp gärna online hos Turistbyrån Uddevalla, senast åtta timmar innan. Eller bara dyk upp 15 minuter före guidningen startar. Då går det bra att betala kontant eller med swish.

 

Pris: Vuxna 100 kr, Barn (7-16 år) 50 kr.

 

För mer info: anette@uddevall​aguiderna.se, cg.oberg@google​mail.com, malins.skaparby​ra@gmail.com eller skaftoguiden@ou​tlook.com

 

Välkomna önskar Bohusläns Guider genom

Vi guidar gärna även andra tider på beställning, kontakta då ställning våra Gustafsbergsguider
gustafsberg_front IMG_4354_sm IMG_8048_sm


Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-03-15

Copyright 2019 Bohusläns Guider