Guidebeskrivning

visita-guidelogga-mindre

HansNamn: Hans Berglund
Mail: hans.berglund@resoform.se
Adress:
Gråkullevvägen 43, 444 47 STENUNGSUND
Telefon: 0303-69203, 0705-213354
Auktoriserad för: Hela Bohuslän samt Västra Götalands län
Tillgänglighet: Heltid
Språk: flagga_svensk Svenska flagga_engelsk Engelska
Specialitet:
* Bohusläns skärgård
* Bebyggelsetradition i Bohuslän
* Evert Taube
* ”Blå-Grönavägen” (Bohuslän-Östfold), delar av Norge

Presentation:
Jag är född i Jämtland, bott i Ångermanland, Gästrikland, Östergötland, Värmland, Blekinge och Skåne. Jag är nu bohusläning sedan 1960-talet och har varit verksam som auktoriserad SveGuide i 25 år, varav de senaste tio på heltid. I vårt företag RESoFORM HB har vi ett brett nätverk och är vana vid att lägga upp hela resor i Bohuslän och i närliggande områden såsom Halland, Dalsland och Göta Älvdalen. Har stort musikintresse och tar gärna upp en sång. Är kunnig inom bohuslänsk byggnadshistoria och tradition samt den bohuslänska konsten.
Som reseledare har jag utfört uppdrag i södra Sverige, södra och mellersta Norge samt Danmark.
Jag bor i det expansiva Stenungsund i det mångfasetterade Bohuslän – som genom historien varit och fortfarande är ett ” kustland, gränsland och genomfartsland”.

 

<< Tillbaka till Våra guiderOm Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider