Guidebeskrivning

visita-guidelogga-mindre

Elisabeth Bülow Namn: Elisabeth Bülow
E-post: elisabeth.bulow@telia.com
Adress: Hövdingagatan 9, 442 35 KUNGÄLV
Telefon: 0737-058256, 0303-63399
Auktoriserad för: Hela Bohuslän
Tillgänglighet: Heltid
Språk: Svenska flagga_svensk
Specialitet:
Buss- och/eller Båtturer i hela  Bohuslän, Guidning på Sundsby säteri, Pilane skulpturutställning, Skärhamn och Klädesholmen (Tjörn). Gustafsberg i Uddevalla.  Har avtal för att guida på Bohus fästning/medeltidsklädd
Presentation: Bohuslän är sedan drygt 40 år min hembygd, som jag verkligen älskar och vill dela med mig av och visa för besökare i vårt vackra landskap. Bohuslän bjuder på så mycket … Från hav till fjäll Från småstad till lantlig idyll Från forntid till nutid Jag ger förslag på, lägger upp och guidar både kortare och längre turer i hela Bohuslän i buss, i båt eller till fots så att vistelsen blir mer givande. Vid sammankomster av olika slag kommer jag gärna och visar bilder och berätta om kända och mindre kända platser i Bohuslän, Seder och bruk kring medeltida bröllop. Arbetar även som reseledare. Välkommen att kontakta mig!

Elisabeth-Gufstafsberg 900 px bred

 

 

 

 

 

 

 

<< Tillbaka till våra guiderOm Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-09-24

Copyright 2019 Bohusläns Guider