Guidebeskrivning

visita-guidelogga-mindre

 Namn: Elisabeth Bülow
E-post: elisabeth.bulow@telia.com
Adress: Hövdingagatan 9, 442 35 KUNGÄLV
Telefon: 0737-058256, 0303-63399
Auktoriserad för: Hela Bohuslän
Tillgänglighet: Heltid
Språk: Svenska flagga_svensk
Specialitet:
Buss- och/eller Båtturer i hela  Bohuslän, Guidning på Sundsby säteri, Pilane skulpturpark, Skärhamn och Klädesholmen (Tjörn). Gustafsberg i Uddevalla. Evert Taubes fotspår. Har avtal för att guida på Bohus fästning/medeltidsklädd.
Presentation: Bohuslän är sedan drygt 40 år min hembygd, som jag verkligen älskar och vill visa för besökare i vårt omväxlande landskap. Bohuslän bjuder på så mycket … Från hav till fjäll. Från småstad till lantlig idyll. Från forntid till nutid. Jag ger förslag på och guidar både kortare och längre turer i hela Bohuslän i buss, i båt eller till fots. Vid sammankomster av olika slag kommer jag gärna och visar bilder och berätta om kända och mindre kända platser i Bohuslän. Jag arbetar även som reseledare i  Sverige.
Välkommen att kontakta mig!

Elisabeth-Gufstafsberg 900 px bred

<< Tillbaka till våra guider

 Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider