Arrangörer

Arrangörer – vi samarbetar gärna!

I samarbete med företag och olika grupper kan vi ge förslag på och utforma resan i Bohuslän efter önskemål!

Våra guider har gedigen kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi gärna förmedlar till Er och Era bussresenärer och kryssningsgäster.

Vi vet vad som behövs för att en bussresa eller en kusttur i båt skall bli mer givande.

Välkommen att kontakta oss!

 

Bussresor

Med en bra chaufför vid ratten och en angenäm guideröst i högtalaren upplever man resan genom Bohuslän på ett helt annat sätt! Våra guider känner till de finaste sträckorna i Bohuslän och visar vägen till äkta guldkorn i landskapet! Se våra förslag på resor och destinationer i Bohuslän under fliken Besöksmål. Vi utformar resan i Bohusläns utifrån Era önskemål och behov, planerar in fotostopp och lunchpauser och leder gruppen till de främsta sevärdheterna.

BESÖKSMÅL

 


marstrand2Hotell- och konferensanläggningar – Aktiviteter för Era gäster

En stadspromenad, båttur eller annat inslag i samband med fest eller konferens är alltid uppskattat. Låt Er inspireras av våra förslag i menyn Besöksmål och välkommen att kontakta oss för fler förslag och upplägg av en ’Stämningshöjare’. Vi har bra kontakter till företag som erbjuder kultur- och naturupplevelser som paddling och dykning, och vi samarbetar gärna när det gäller att visa nya aspekter av livet i Bohuslän. Vad sägs om att uppleva musselodling, ölbryggning, en honungsgård eller en konstnärsateljé?

KONTAKT


kryssningsfartygKryssningsanlöp

Många kryssningsfartyg kommer till Göteborg, Marstrand, Lysekil och andra orter längs den vackra Bohuslänska kusten. Våra språkkunniga guider tar väl hand om gästerna och visar den säregna miljön i och omkring kustsamhällena. Vi erbjuder guidning på svenska, engelska, tyska, franska och spanska.

Välkommen med din förfrågan per mail och läs mer om guideföreningen:

OM OSS


Kyrkesund 300 x 224Kustturer med båt

Att i lugna farvatten ta en båttur och från sjösidan få njuta av miljöerna längs kusten är en oslagbar upplevelse! Turen ’ackompanjeras’ med berättelse om livet i havet och livsbetingelserna längs kustbandet förr till samhällsutvecklingen idag. I samarbete med rutinerade skeppare och rederier ställer vi samman en oförglömlig havsupplevelse.

KONTAKT