Guidebeskrivning

visita-guidelogga-mindre

Lena A 219x277

Namn: Lena Aldrin Jansson
E-post:
 lena.aldrin.jansson@telia.com
Adress: Hamngatan 52, 471 32 Skärhamn
Telefon: 0046(0)730-47 28 31,
Auktoriserad för : Hela Bohuslän, Värmland. Reseledare
Tillgänglighet: Heltid
Språk:  Svenska   Engelska 
Specialitet: Några av mina favoriter är stadsvandringar och kulturpromenader på Marstrand, Kungälv, Klädesholmen, Skärhamn, Pilane skulptur och Sundsby säteri på Tjörn.

 

Har avtal med Bohus fästning/ medeltidsklädd.

 

Presentation: .
Flytten från Värmland till Tjörn, Bohuslän  skedde på 70-talet där jag fortfarande stortrivs. Att få guida bussresenärer, konferensgäster, skolgrupper och andra gäster från olika delar av Sverige men också från övriga världen är fantastiskt roligt. Bohuslän har så mycket intressant att erbjuda från hav och sjöar, från kulturlandskap till fiskarsamhällen, historiska platser till nutida näringar. Hör om kända och okända personer. Kom med på en konstrunda!  Behöver du en guide eller hjälp att utforma programmet? Vill du hylla en jubilar eller avtacka någon arbetskamrat?

Välkommen att höra av dig!

 

IMAG0524

Lena helbild - beskuren

 

 

 

 

 

 

 

<< Tillbaka till våra guider

 Om Bohusläns Guider
Bohusläns Guider är en intresseförening för auktoriserade guider i Bohuslän. Våra medlemmar finns spridda över hela landskapet. Vi har omfattande kunskap om Bohusläns natur, kultur och historia som vi kan förmedla till Er på Era resor till Bohuslän. Vi kan också ge förslag på och utforma ett program som passar just Er målgrupp. Välkommen till en givande resa med Bohusläns Guider!

Galleri

Senast uppdaterad 2019-11-08

Copyright 2019 Bohusläns Guider